Babs Keyner Shiatsu

KvK: 32160133

Tel: 0623106975

Hilversum

e-mail:

info@babskeyner.info

 

 

babs keyner acupressuur shiatsu
© BABS KEYNER 2015
Shiatsu / Acupressuur helpt bij:
Babs Keyner, Shiatsu, Acupressuur, Wat is Shiatsu Acupressuur, Wat doet Shiatsu Acupressuur, Consult op afspraak

Over ons hele lichaam lopen (meridianen) energiebanen. Door deze meridianen stroomt onze 'Ki' levensenergie. Op de meridianen liggen de tsubo's of acupunten. Zij zijn de poorten naar onze interne organen.

Tijdens de shiatsu ligt u gekleed op een behandeltafel.

Bij voorkeur draagt u loszittende, zachte kleding en sokken. Via de Hara (buik) diagnose krijg ik een indruk van de energie van de organen. Hierin ligt de oorzaak besloten van de frictie of spanning die we voelen. Tijdens het consult worden tsubo's en meridianen behandeld door middel van zachte druk met duim, muis, onderarm en soms elleboog. Onze energie kan zo worden versterkt of juist tot rust worden gebracht.

Na een behandeling voelt u zich ontspannen. Een gejaagde of matte blik is veranderd in helderheid. Er brandt (Oosters gezien) zacht, maar gloedvol, weer 'hart-vuur' dat de essentie van de mens weergeeft.

Mijn behandelingen zijn een combinatie van acupressuur/shiatsu en de Tibetaanse 'Kum Nye'-gewrichten massage. Op uw verzoek kan de behandeling nog ondersteund worden door voeding- of lifestyle advies.

 

 

Shiatsu/Acupressuur brengt diepe rust en ontspanning.
U voelt zich na een behandeling weldadig kalm.

Wat kan Shiatsu/ Acupressuur voor u doen?
info over Babs
60 minuten - € 55 / 75 minuten - € 65