Facelift Natural Babs Keyner
Facelift Natural Babs Keyner
Japanse gezichtsmassage
 'Natural Facelift'Huidklachten, die hun relatie hebben met de energetische ontwikkeling binnen het lichaam, worden tijdens deze Japanse gezichtsmassage behandeld door massage van de tsubo's, de drukpunten in het gezicht. Het doel van deze gezichtsmassage is het herstel van de huid in het bindweefsel. Opmerkelijk genoeg is dit herstel, na de gezichtsmassage, ook terug te vinden in het evenwicht van de interne organen bij de Hara-(buik)diagnose.

Door massage van de tsubo’s op schouders, nek en rug met warme olie worden huid en lymfe gestimuleerd tot afvoer van onzuivere stoffen. De drukpunten in uw gezicht worden behandeld en gemasseerd met een lichtverwarmende vitamenlotion. Daardoor kan ook hier afvoer van afvalstoffen plaatsvinden. Uw huid ziet er na een behandeling weer schoon en verfrist uit.

Een gezichtsmassage is heerlijk als oppepper na een drukke periode en is een snelle en effectieve opfrisser voorafgaand aan een gelegenheid waar u er stralend uit wilt zien. Om structurele verbetering aan te brengen is het aan te bevelen om de behandeling regelmatig te herhalen of een kuur van meerdere behandelingen te ondergaan.

*De gezichtsmassage kan nog uitgebreid worden met een hand-en voetmassage.

*Een kuur kan bestaan uit 1 behandeling elke week, gedurende vier weken.

*Als onderhoud wordt 1 behandeling per maand aanbevolen.