Shiatsu Acupressuur Babs Keyner Vital
Tarieven behandelingen

consult: shiatsu/acupressuur
€ 55,00     45 minuten
€ 65,00     60 minuten
€ 75,00     75 minuten                                                                  

Japanse gezichtsmassage 'Natural Facelift'
+ hand- en voetmassage
behandeling 60 minuten                    €  75,00*

Korte kuur van 4 x 60 min.'Natural Facelift'
                                                             €  280,00*


Voeding-orthomoleculair advies
consult 45 minuten                               €   55,00         

Betaling s.v.p. a contant, betaalverzoek per 'tikkie' of bank-app na de behandeling.
Een pin-apparaat is binnenkort in de praktijk beschikbaar.

Voor het maken van afspraken kunt u mij bellen of een bericht inspreken op:
tel.nr. 06 - 231 06 975

Wilt u, bij verhindering, uw afspraken 24 uur van te voren afzeggen. Ik heb voor uw behandeling binnen de groepspraktijk ruimte gereserveerd. Zegt u af binnen 24 uur voor onze afspraak, dan kan ik u tenminste 50% van de behandeling in rekening brengen.

**Tot 2015 werden mijn consulten/behandelingen 15 jaar lang door de verzekeraars vergoed. In 2015 kreeg ik een baan aangeboden als orthomoleculair adviseur bij Vitaminstore. In verband met de beschikbare tijd en het beheren van mijn eigen energie ('practice what you preach'), heb ik toen mijn beroepsvereniging -en de daarbij horende verplichtingen- verlaten. Voor vaste clienten heb ik altijd mijn praktijk behouden. Deze heeft zich sinds 2017 geleidelijk aan weer uitgebreid. Vanaf januari 2019 werk ik parttime bij Vitaminstore, zodat ik weer vaker in mijn praktijk in Hilversum aanwezig kan zijn.
**Mijn behandelingen worden op dit moment niet vergoed door de verzekeraar.

Privacyverklaring

In het belang van het resultaat van een behandeling, voor het maken van een afspraak en voor het opmaken van een nota, zal ik een aantal gegevens van u nodig hebben. Voorafgaand aan een eerste behandeling zal ik, zij het summier, enkele notities maken. Deze gegevens zal ik veilig opslaan en niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is. Uw gegevens zullen nooit zonder uw toestemming worden doorgegeven aan derden en nooit worden gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor deze door u aan mij verstrekt werden, n.l.; in het belang van het goede resultaat van uw behandeling en een goed verloop van onze afspraken.

Hilversum 2020, Babs Keyner